Menu

Cum sa castigi la pariuri sportive – metoda sigura 100% sa castigi la pariuri

La pariuri sportive se poate castiga 100% indiferent de rezultatul unei partide folosind o strategie denumita arbitraj.

Aceasta strategie consta in parierea pe un eveniment sportiv la cel putin doua case de pariuri si indiferent de rezultatul acelui eveniment sportiv sa fiti pe profit.

Sa luam ca si exemplu un meci de tenis unde cotele afisate de casele de pariuri sunt urmatoarele:

1.85 – Victorie Jucatorul 1 ( Casa de pariuri 1)
2.25 – Victorie Jucatorul 2 ( Casa de pariuri 2)

Daca suma care vrem sa o pariem in total este de 1000 Ron atunci pentru a castiga pariul efectuat pe acest meci indiferent de rezultat trebuie sa impartim suma de 1000 Ron in doua si sa pariem astfel:
• 549 Ron pariem pe cota 1.85 (oferita de Casa de pariuri 1) avand un castig in caz de reusita de 1015.6 Ron.
• 451 Ron pariem pe cota 2.25 (oferita de Casa de pariuri 2) avand astfel un castig in caz de reusita de 1014.7 Ron.

Putem astfel observa ca indiferent de rezultatul final vom avea un profit de 14.7 Ron sau 15.6 Ron deci vom fi pe profit ceea ce inseamna ca indiferent de rezultatul final vom avea un pariu castigator care ne va aduce un profit.

Probabil in acest moment va intrebati cum stiu ce suma sa pariez pentru a avea un castig sigur, in continuare va prezentam cum se calculeaza suma care trebuie pariata pe fiecare cota.

• Primul lucru pe care trebuie sa il faceti este sa adunati cele doua cote de pariuri, in cazul de mai sus adunam 1.85 cu 2.25 avand astfel valoarea 4.1.

• Dupa ce ati aflat valoarea insumata a cotelor trebuie sa vedeti cat reprezinta fiecare cota in suma cotelor. De exemplu cota 1.85 in 4.1 reprezinta 45.12% iar 2.25 reprezinta 54.87%.
Dupa ce am facut aceste calcule stim ca trebuie sa pariem 45.12% din 1000 Ron pe cota 2.25 iar 54.87% din 1000 Ron trebuie sa pariem pe cota 1.85.

Asa cum ati vazut mai sus calculele sunt usor de facut, partea grea este sa gasiti acele meciuri pe care daca pariati sa castigati indiferent de rezultatul meciului.

Avantajele pariurilor in arbitraj

Singurul si cel mai important aspect legat de aceste pariuri in arbitraj este ca sunteti pe profit indiferent de rezultatul meciului pariat astfel incat nu ajungeti la faliment.

Dezavantajele pariurilor in arbitraj

• Trebuie sa aveti cont la cel putin doua case de pariuri la care sa gasiti cele mai bune cote pentru meciul pe care vreti sa pariati.

• Trebuie sa aveti bani disponibili in conturile caselor de pariuri la care doriti sa pariati astfel incat daca aveti bani doar intr-un cont nu va ajuta sa pariati pentru a castiga sigur.

• Trebuie sa verificati care sunt sumele maxime admise la ambele case de pariuri pentru meciul pe care doriti sa il pariati pentru ca nu cumva suma pe care doriti sa o pariati sa depaseasca suma maxima admisa.

• Trebuie sa plasati pariurile la ambele case de pariuri aproximativ in acelasi timp deoarece pot sa intervina modificari ale cotelor.

Un aspect important de care trebuie sa tineti cont este managementul banilor astfel incat banii destinati folosirii lor pentru pariurile arbitraj sa nu ii folositi pentru pariurile obisnuite deoarece exista riscul sa pierdeti acesti bani, de aceea va recomandam sa aveti o suma de bani pe care sa o folositi exclusiv doar pentru pariurile arbitraj.