Cum sa pariezi

1. Renunta a mai juca pariuri combo. Pariurile combo reprezinta una dintre cele mai mari greseli pe care le poate face un parior. De ce spun acest lucru? Pai sa calculam de exemplu ca punem un bilet combo, pe acest bilet punem 3 meciuri iar in fiecare partida probabilitatea sa castige echipa gazda este de 50%. Daca punem acest combo atunci sansa de reusita a acestui bilet este de 12% ( foarte mica), in schimb daca pariem pe fiecare meci separat atunci sansa de castig este de 50%. Inainte sa pariati combo intrebati-va de ce sunt case de pariuri sportive care ofera bonusuri  daca pariati bilete combo!, casele ofera acele bonusuri pentru ca stiu ca probabilitatea sa pierdeti este foarte mare si doresc sa va atraga spre pariurile combo prin intermediul acelor bonusuri oferite pentru pariurile combo.

2.  Inainte de a incepe sa pariezi fa-ti un plan, adica stiind ca ai in banca suma de X Euro vrei sa  ajungi la suma Y, dupa ce ai ajuns la suma Y retrage o parte din banii , nu lasa sa te cuprinda senzatia ca daca ai castigat suma Y atunci poti la fel de usor sa castigi de 3 ori suma Y. De exemplu ai o banca de 100 Euro iti propui ca in momentul cand ai ajuns la 300 Euro sa retragi 200 Euro.

3.  Pariaza mai mult live, astfel daca vezi si meciul live iti poti face o idee clara despre meci: cine joaca?, cine lipseste?, ce rezultate au mai fost cand a lipsit un jucator important de la o echipa? Etc.

4. Pariaza pe un meci doar dupa ce ai facut o analiza a lui, in primul rand sa stii care jucatori vor fi prezenti pe teren pentru ca de exemplu daca lipseste un fundas de baza cresc sansele ca echipa sa primeasca mai multe goluri, la fel si in cazul in care lipseste jucatorul de creatie dintr-o echipa, lipsa acestuia fiind simtita prin faptul ca mingea va ajunge mult mai greu de la fundasi la atacanti.

5. In cazul in care pierzi mai multe pariuri la rand nu devenii agresiv marind miza in incercarea de a recupera pierderea, aceasta agresivitate te va duce de cele mai multe ori la faliment.

6. Inainte de a face un pariu intreaba-te de ce crezi ca partida se va termina asa cum pariezi tu!, daca nu ai raspunsuri la aceasta intrebare mai bine evita sa pariezi pe meciul respectiv.

7. Pariaza doar bani pe care iti permiti sa ii pierzi, nu lua bani in imprumut pentru a paria in speranta ca ii vei inmultii.

8. Pariaza doar pe sporturile la care iti sunt cunoscute regulile jocului, de exemplu daca pariezi pe sporturile americane trebuie sa stii regulile de joc la aceste sporturi.

9. Priviti pariurile ca o sursa de amuzament si nu ca o sursa de castig.

10. Pastrati o evidenta clara a sumelor piredute sau castigate la pariuri.

Probleme cu pariurile?


Daca aveti unele indoieli ca pariurile va afecteaza viata atunci va prezentam urmatoarele intrebari care va vor ajuta sa  realizati daca aveti probleme din cauza pariurilor!

1. Plecati de la scoala ,  lucru pentru a paria?

2 .Pariati pentru a alunga plictiseala din fiecare zi?

3. In caz ca pierdeti si rameti fara bani simtiti nevoia sa pariati din nou cat mai repede?

4. Pariati si ultimii bani ai dumneavoastra?

5. Ati mintit vreodata in legatura cu sumele pariate si pierdute?

6. V-ati pierdut interesul pentru prieteni, familie?

7. Va simtiti deprimat din cauza pariurilor?

Cu cat numarul raspunsurilor "DA" la intrebarile de mai sus este mai mare cu atat mai mult acest lucru indica ca aveti probleme cu pariurile.

Tags: ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*