Menu

Cum se castiga la pariuri

Pentru a castiga la pariuri ai nevoie sa pronostichezi corect un pariu din oferta caselor de pariuri. Aceasta este foarte variata mai ales in cazul campionatelor importante unde se poate paria in afara clasicului 1,x,2 sau numarul de goluri si pe cornere, cartonase, marcatori, minutul cand se va inscrie goluri etc.
1. Simplu – cu un singur eveniment pe bilet, in care se castiga daca pronosticul a fost corect.

In cazul exemplului prezentat la o miza de 10 lei pe o victorie a lui Manchester United vom avea un castig posibil de 15,00 lei, respectiv 5 lei profit.

 

 

 

 

2. Combo – este pariul care cuprinde mai multe meciuri pe bilet si este castigator daca toate meciurile sunt castigate.
In cazul in care pentru toate cele 3 meciuri pronosticul este corect la o miza de 10 Ron atunci vom avea un castig de 47.10 lei, respectiv un profit de 37.10 lei.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

3. Sistem – In cazul biletului sistem nu trebuie ca toate evenimentele sa fie pronosticate corect ca biletul sa fie castigator. Daca alegem un sistem cu 2 pariuri din 3, este nevoie ca 2 meciuri sa fie pronosticate corect pentru ca biletul sa fie castigator.
In cazul sistemului 2 din 3 practic se vor efectua 3 pariuri , se vor combina cate 2 evenimente din cele 3. In exemplul prezentat miza totala este 15 lei (cate 5 lei pe fiecare bilet). In cazul in care toate trei meciuri sunt pronosticate corect toate cele 3 minibilete vor fi castigatoare; daca doar doua vor fi castigatoare , inseamna ca un singur bilet din cele 3 este castigat. In cazul in care pronosticul este gresit pentru 2 meciuri atunci toate biletele sunt pierdute.