Multi pariori aflati la inceput de drum in domeniul pariurilor sportive la casa de pariuri bet365 se intreaba cum se face un bilet multiplu la casa de pariuri Bet365 mai jos va prezentam pasii de urmat pentru a face un bilet la Bet365, daca nu aveti inca un cont la aceasta va recomandam sa va deschideti unul accesand link-ul urmator Deschide un cont la Bet365.

► Prima data va alegeti meciurile pe care doriti sa pariati, daca de exemplu sunt din fotbal meciurile atunci accesati meniul de Fotbal din partea stanga si vi se va deschide o pagina cu oferta Bet365 doar din fotbal.
Dupa ce s-a deschis aceasta pagina trebuie sa selectati campionatul din care sunt meciurile, daca de exemplu pariati pe meciuri din Liga 1 (Romania) atunci pe pagina Bet365 unde e prezentata oferta Bet365 din fotbal trebuie sa dati click pe Romania Liga 1.

Se va deschide o pagina cu toate meciurile din Liga 1 si pariurile disponibile pe aceste meciuri, iar aici trebuie sa dati click pe cotele aferente pariurilor dumneavoastra iar in partea dreapta sus vor aparea toate meciurile pe care ati pariat.
► Sub meciurile alese aveti optiunea “Optiuni Pariu Multiplu” unde aveti de selectat intre Simple ( in acest caz pariati separat pe fiecare meci) si Duble ( in acest caz pariati pe toate meciurile pe acelasi bilet), daca doriti sa faceti un bilet atunci trebuie sa selectati ” Duble” si sa introduceti suma pe care doriti sa o pariati.
Dupa ce ati pariat puteti sa vedeti biletul daca accesati link-ul Istoric situat in partea dreapta sus.
Daca nu aveti cont la Bet365 va puteti deschide unul accesand Deschide cont la Bet365
b600x100

4 Comments

 1. emil says:

  Doresc sa pariez la fotbal: 3 solisti si o combinatie de 3 din 5, adica 10 variante simple de 6 meciuri. Cum fac biletul fara a descompune cele 5 mciuri in 10 variante? La alte case de pariuri se poate. In optiunile oferite de bet365 nu am observat aceasta posibilitate. Va multumesc pentru un eventual raspuns,indiferent daca este pozitiv sau negativ.

 2. Raul says:

  Incearca sa vorbesti cu ei pe chat sa vezi ce iti zic, daca cei in limba romana nu se descurca atunci schimba in setari limba din Romana in Engleza si vorbeste cu ei iar pe chat dar de data asta vei vorbi cu cei in limba enlgeza care din pacate sunt mai competenti ca si cei in romana.

 3. cristi says:

  daca imi iau 5 meciuri si din aceste 5 meciuri ghicesc doar 4 rezultate ce se intimpla?am pierdut biletul sau cistigul este proportional cu pariurile ghicite=

  • Messi says:

   Daca joci fara combinatii atunci da este pierdut biletul, daca ar fi asa cum zici ca biletul sa fie proportional cu pariurile castigate atunci casele de pariuri ar da faliment, as pune un bilet de 20 de meciuri iar din acestea 20 sigur as ghici cateva astfel incat cota ar fi destul de mare.