Menu

GSbet

GSbet este o echipa talentata  antrenata zilnic cu scopul de a se autodepasi si de a progresa vizibil in campionatul  performantei.  Pasiunea pentru sport, devotamentul, entuziasmul si profesionalismul sunt exercitiile  repetate zilnic, in cadrul unui antrenament sau in timpul unei zile normale de munca. Evolutia antrenamentelor, intr-o perioada de 6 ani in domeniul pariurilor sportive din Romania, ne-a propulsat in topul caselor de pariuri offline, cu peste 160 de agentii active pe teritoriul Romaniei.

GSbet te premiaza!

Facem pariu ca, daca te inregistrezi pe site-ul www.GSbet.ro, castigi 5 bilete gratuite?
Echipa GSbet te invita sa-ti incerci aptitudinile de parior, si te premiaza indiferent de pronostitc, insa cu o conditie: sa te inregistrezi pe site-ul GSbet.ro. La inregistrare, castigi automat 5 bilete gratuite, oferite pe baza CNP-ului.
GSbet iti ofera 20% din valoarea cotelor , pentru echipele favorite, ale meciurilor zilnice.
GSbet isi ajuta jucatorii in scopul unor variante de pronosticuri mai bogate prin includerea in oferta , a pariurilor noi, tip MARCHEAZA si EXTRA MULTI COMBO.
GSbet te invita la distractie si iti mareste cota favoritelor meciurilor zilei cu 20%, in diferite intervale orare, la MULTI HAPPY HOUR. Oferta este valabila in toate agentiile GSbet.
Fii manager-ul echipei favorite prin intermediului jocului Fotbal Manager GSbet si poti castiga pariuri gratuite, vouchere in valoare de 10, 30 sau 50 de lei.

Iti oferim 50000 RON in cadrul pariului JACKPOT GSbet.

JACKPOT GSbet:
Cu o miza minima de 5 RON, trebuie sa-ti incerci aptitudinile de parior mizand pe scorul final, in timp regulamentar de joc, pe 4 meciuri alese de echipa GSbet. 4/4 pronosticuri corecte si castigi premiului JACKPOT GSbet. In cadrul biletului “JACKPOT” se pot efectua bilete multisistem cu mentiunea ca pe masura ce creste numarul de variante, va creste si suma minima ( biletul “jackpot transformandu-se practic intr-o suma de bilete jackpot”) care poate ajunge pana la 405 RON suma aferenta numarului maxim de 81 de variante.
Cursele de caini GSbet, castiga in viteza la fiecare 5 minute!
Te invitam sa te aventurezi in lumea fascinanta a curselor de caini de la GSbet, unde poti castiga la fiecare 5 minute. Daca participi la cursele de caini GSbet, pe langa distractie, ai sa descoperi posibilitati multiple de pariere, cote impresionante si mai ales castiguri excelente. La GSbet-curse de caini, la fiecare 5 minute, cu numai 2 RON poti alege unul din cele 3 tipuri de pariuri si poti castiga de peste 4 ori miza investita. Inaintea fiecarei curse sunt anuntate cotele de pariere, apoi in cele 4 minute preliminare poti efectua pariurile pentru cursa respectiva.

Intampini dificultati la GSbet?

Echipa GSbet sare in ajutorul tau.
Data de contact:
072PARIURI (0727274874)
073PARIURI (0737274874)
E-mail – This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Facebook -www.facebook.com/gsbet