Pariuri pe cornere

corner

Cele mai bune case de pariuri online (Bet365) au in oferta lor si acest tip de pariu si anume se pariaza pe cate cornere vor fi intr-un meci.
De exemplu pentru meciul de fotbal Juventus vs AC Milan gasim on oferta casei de pariuri Bet365 si acest tip de pariu iar pariul principal pe numarul de cornere in meciul Juventus vs AC Milan este in jurul cifrei de 11 cornere, cota pentru Sub 11.5 goluri este 1.72 iar cota pentru Peste 11.5 goluri este de 2.00.

cornere1

Ce imi place la casa de pariuri Bet365 este ca au si optiunea de a paria pe un numar de cornere diferit de numarul standard si anume in cazul partidei Juventus vs AC Milan mai sunt urmatoarele optiuni:

cornere2

In principal pariurile pe numarul de cornere sunt destul de riscante de aceea si cotele sunt mari iar cu putin noroc se poate castiga destul de bine din pariurile pe cornere.

Daca doriti sa plasati pariuri pe cornere atunci va recomand sa o faceti la casa de pariuri Bet365 deoarece are cea mai buna oferta de pariuri pe cornere precum si ca ofera noilor utilizatori un bonus de 200 Ron, daca nu aveti inca un cont va puteti deschide unul accesand link-ul urmator Deschide un cont la Bet365.

Optiunea de pariuri pe cornere se gaseste la casa de pariuri Bet365 in partea superioara a ofertei de pariere pentru un meci de fotbal, de exemplu pentru meciul Juventus vs AC Milan gasim oferta de pariuri pe numarul de cornere in partea superioara asa cum apare in poza urmatoare.

cornere3

bet365

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*
*