Menu

Pariuri tenis

Pariurile pe tenis sunt printre favoritele jucatorilor, de multe ori datorita evolutiei partidei de tenis se poate castiga la pariurile pe tenis indiferent de rezultatul final ceea ce face ca multi pariori sa parieze pe tenis.

Principalul tip de pariu la tenis este Pariul pe seturi, acesta este foarte apreciat de jucatori, la acest tip de pariu se pot gasii cote foarte bune. Pentru a avea succes la pariurile pe tenis este foarte important sa studiati ultimele stiri despre cei doi jucatori.
Un lucru de care trebuie sa tineti cont cand pariati pe tenis este sa nu va lasati influentat de cotele afisate de casele de pariuri.
Iata cateva aspecte importante de care trebuie sa tineti cont cand pariati pe tenis:

1. Rezultatele directe: analizati ultimele partide disputate intre cei doi jucatori de tenis, daca ultimele partide intre cei doi au fost destul de stranse atunci trebuie sa analizati cu atentie si sa nu va lasati influentat de cote.

2. Ultimele partide: Acesta este unul dintre cei mai importanti factorid e care trebuie tinut cont la pariurile pe tenis, de exemplu daca un jucator a avut meciuri grele in ultimele partide atunci e posibil sa se simta obosit.
3. Serviciul jucatorului: Jucatorii de tenis care au o serva puternica de obicei sunt greu de invins mai ales pe suprafetele rapide astfel incat de multe ori partidele ajung in Tie Break. Cand se intalnesc doi jucatori cu serva puternica este recomandat sa se parieze pe over N game-uri.

4. Suprafata de joc: Sunt jucatori care prefera anumite suprafete de joc de exemplu iarba, zgura sau ciment.
Pe suprafetele de zgura favoritul cert este spaniolul Rafael Nadal.

Pariurile pe tenis pot fi foarte profitabile, dar ca si pariurile pe alte sporturi necesita o analiza in detaliu inaintea efectuarii unui pariu.